Sizden Gelenler

müşterilerimizin yorumları

Müşteri yorumlarımızı okuyabilir, dilerseniz kendiniz de fikirlerinizi iletebilirsiniz...

  1. Bahar04 Mayıs 2017

    Sedef hanım merhaba şekeri hiçbir şekilde almıyoruz ben 6 yıl önce diyetmaxı aldığımda şekeri bıraktım 1 hafta zor oldu ama şimdi asla şekerli çay kahve içrmem.Bir amaç için çaba sarfediyorsak biraz zora girmemiz şart. Ya istediğimi yerim Ya istediğimi giyerim

  2. Sedef03 Mayıs 2017

    Merhaba ilk hafta 3 kilo verdim ikinci hafta kilo vermek durdu günde sadece 100 gram gidiyo yasaklara tam tamina uyuyorum neden böyle oluyo acaba hiçbir şekilde yasakların dışına cikmadim

  3. Bahar Çimen01 Mayıs 2017

    Merhabalar bende ürünü 6 yıl önce alıp kullandım ve 12 kilo vermiştim.Cuma günü elime ulaştı ☺ Kızım 110 kilo ile başladı.ben 80 kiloyum 2 gün sonra başlayacağım.Sabırsızlıkla bol eksili günler görmeyi bekliyorum

  4. Bahar Çimen01 Mayıs 2017

    Merhabalar bende ürünü 6 yıl önce alıp kullandım ve 12 kilo vermiştim.Cuma günü elime ulaştı ☺ Kızım 110 kilo ile başladı.ben 80 kiloyum 2 gün sonra başlayacağım.Sabırsızlıkla bol eksili günler görmeyi bekliyorum

  5. Sedef27 Nisan 2017

    Şekeri sadece çayda kullansak olur mu bide kepekli ekmeği ilk 15 gün de yedek olur mu yoksa sadece 2 hafta sonra mi yememiz lazım

  6. S.G27 Nisan 2017

    Yasaklilardan hicbir sekilde almiyorum.bugun 6.gunum fakat ben her sabah yumurta tuketiyorum ve oglen aksam yemegindede gogus etiyle yaptigim tavuk sote yiyorum.sadece 2 kez sebze yemegi yedim.bu sekilde olmasi olumsuz etkiler mi beni kilo vermem acısından?

  7. MÜŞTERİ HİZMETLERİ27 Nisan 2017

    merhaba sedef hanım adet donemınde vücut su topladıgı için pek kılo verımı olmuyor bantlarımız boşa gıtmesın dıye o dönem ara veriyoruz o donemde herseyden yıyebılırsınız yasaklılardan da alabılırsınız ama 3 te 1 oranında bır tabak pılavın 3 te 1 i kadar ama yıne 3 ana ogun duzenlı beslenmemız gerekıyor regl dönemının bıttıgının ertesi gun yine bırıncı gunden baslıyoruz

  8. Sedef27 Nisan 2017

    Adet döneminde kullanılıyor mu

  9. Zeynep15 Nisan 2017

    Diyetmaxla 2.günüm. ilk gün 300 gr ikinci gün 800 gr olmak üzere.1.100 gr verdim.Yasaklilara uyuyorum fakat kefir,chia tohumu ve kayisi cayi yasaklimidir? Tüketebiliyormuyuz.? Sevgiler

  10. Ecem09 Nisan 2017

    26 mart baslangic 90.50kg 9 nisan sabahi 85.5


  11. Yorum Formu

        (*) İşaretli alanları eksiksiz doldurunuz.



sipariş ver
^ Yukarı Çık