Sizden Gelenler

müşterilerimizin yorumları

Müşteri yorumlarımızı okuyabilir, dilerseniz kendiniz de fikirlerinizi iletebilirsiniz...

  1. Eda Ateş27 Ocak 2008

    bakalımm..bu gece takıcam ilk bandımı 57 kg 155 boy 6 kilo vermek amacım... yazcam sonucu hoşçakalın..

  2. Tülay TAPAN27 Ocak 2008

    merhaba benim bugün 4.günüm bantları takmadan önce 69.9 kiloydum.dün akşam tartıldım 68.100 gr. geldim yasaklara tamamen uyuyorum ve bol su içiyorum umarım bu şekilde kilo vermeye devam ederim gelişmeleri ilerde yazacagım.

  3. Latife Neriman26 Ocak 2008

    nuran hn.merhaba ben 2.pakete hiç ara vermeden başladım. 3 günde 1.300 kilo verdim.gece dayanamayıp meyve yiyorum. yemesem belki daha fazla verirdim.gece acıkmamak için ne yapmalıyım bilmiyorum.aynı sorunu yaşayan varsa rica etsem bana yardımcı olurmusunuz.saygılar.

  4. Sibel26 Ocak 2008

    9. bant takılı.2 kilo verdim.menüye tam uyamıyorum ama gün içinde çok susatıyor ve çok su içiyorum

  5. Merve26 Ocak 2008

    ben dün sipariş verdim ama cok merak ediyrum ben suan 65 kiloyum bakalım nasıl olcak kullananlaar sorun olcak benim göbek ve basenlerim var faydası oluyor mu

  6. Hülya25 Ocak 2008

    merhabalar.. ben ocak 17 gecesi ilk bandı taktım.. 70 le başladım şuan 67.8 kiloyum.. arada bozdum ama yıne de ıyı daha iyi olur umarım.. herkese kolay gelsin.

  7. Nuran Doğan25 Ocak 2008

    slm latife hanım 2. pakete başladığınızı yazmışsınız ben 1. paketi hiç doğru kullanamdım 2. pakete başlamayı düşünüyorum 1. paketi bitirdiktrn sonra ara verdiniz mi yoksa hemen mi başladınız bana cevap verirseniz sevinirim

  8. FATMAÇELİK25 Ocak 2008

    MERHABA BENİM 9. GÜNÜM 2,300 KG VERDİM BENCE BU ÜRÜN HARİKA 1 HAFTADA 2,100 KG VERDİM BÖYLE DEVAM EDERSE TOPLAMDA 8 KİLO YAPAR BUÇOK SÜPER BİŞEY OLUR DEVAMINI YAZACAĞIM HERKEZE GÜZEL GÜNLER DİLİYORUM.

  9. Latife Neriman25 Ocak 2008

    21.1.2008 tarihlimesajımra başlangıç kilomu 104 yerine 114 yazmışım.düzeltmek istedim.2.paketin 3.bandını yapıştırdım.500 gr kilo verdim.gece çok acıkıyorum,dayanamayıp atıştırıyorum.nasıl engelleyeceğimi bilemiyorum.aynı sorunu yaşayan varsa yardımcı olurmusunuz.saygılar,

  10. çimen25 Ocak 2008

    Merhaba arkadaşlar bugün 8. bandımı taktım 77.800den - 75.300 e düşmüşüm tabi yasaklara uyuyorum desem yalan olur. Belki o kaçamaklar olmasa 4 te vermiş olacaktım ama benden kaynaklı olduğunu biliyorum. Bakalım 15.günde ne olacak. sonucu merak ediyorum. şizede bildirecem. Herkese kilosuz günler.


  11. Yorum Formu

        (*) İşaretli alanları eksiksiz doldurunuz.



sipariş ver
^ Yukarı Çık