Sizden Gelenler

müşterilerimizin yorumları

Müşteri yorumlarımızı okuyabilir, dilerseniz kendiniz de fikirlerinizi iletebilirsiniz...

  1. Dilek19 Ocak 2008

    1.Gün=63.3 kg 2.Gün=62.7 kg 3.Gün=61.7 kg 4.Gün=61.4 kg Devamını da yazacağım.

  2. Seda Yaşar18 Ocak 2008

    Zeynep Hanım,bir pisboğaz olduğunuzu yazmışsınız. Ben de bir pisboğazdım. Amaçsızca yiyordum ama bir haftadır bu bantları kullanmaya başladım.Gerçekten iştahınız kesiliyor ve açlık aklınıza gelmiyor. Ben 3 kilo verdim 6 günde.Başta şüpheyle yaklaşmıştım ve aylarca karar veremedim. İnanın işe yarıyor yeter ki menüleri uygulayın. Onlarda bir doyurucu ki görünce inanamadım. Benim kaçamaklarım da oldu. Menüyü harfiyen uygulasaydım bir kilo daha giderdi. Yani et seviyorsanız bu menüler mükemmel. Eşim hayretler içinde. Bukadar yiyorsun yani bu küçücük bant mı iştahını kesiyor diye.Bence deneyin. Ne kaybedersiniz.En fazla paranızı.

  3. Ayla- Seza Hanıma:18 Ocak 2008

    Uyarınıza çok teşekkür ederim. Burada kullanıcıların birbirine destek olması moral veriyor. Ben gerçekten ağır sporlar yapıyorum. Sizin söylediğiniz şekilde hiç düşünmemiştim. Bu aralar hafifletmek mantıklı geldi bana da. Uygulayacağım ve diyetmaxı bırakmayacağım. Seza hanım size ve diğer arkadaşlara kolay gelsin diyorum.

  4. çimen18 Ocak 2008

    merhaba arkadaşlar ben 2. pakete bugün başladım 1. paketi haziran gi bi kullanmıştım doğumdan sonra aldığım kiloların biçogunu verdim 84 ile basladım 76 ya düştüm 6 aydan sonra 2 kilo gibi geri almışım bakalım 77.800 ile başladık banda hedefime ulaşa bilecekmiyim hedef 65 inşallah herkese kilo veriminde kolay gelsin tabi 1. bantta sporda yaptım şimdi işteyim yapamıyom bakalım umarım aynı sonucu yine alırım.

  5. Seza;ayla Hanıma Cewap18 Ocak 2008

    ayla hanım sizi çok iyi anlıyorum.aynı dertten bende çok korkuyodum ve merve hanımdan bilgi aldım.ben 64 kilo iken yağ ölçüm vücudumda olması gerekenden azdı ve bu diyete 60 kilo ile başladım üç gün sonunda tarıldığımda iki kilo gitmişti ve şu anda 58 kiloyum bence siz diyetmaxten vazgeçmeyin ama en az altı hafta kullanın kas yapıcı ağır sporlara bu süreçte ara wermenizi tavsiye ediyorum daha hafif çalışmalar yapın çünkü madem vücudunuzda kas fazla altı haftaya onlar kendini ancak eritiyo diyebiliyorum.umarım yardımcı olabilmişidir.herkese kolay gelsin diyetmax se inanın ben inandım we başarmaya başladım bile.

  6. şengül18 Ocak 2008

    selam arkadaşlar 1 65 boy 75 kilo da 27 yaşında hatunum :) yaklaşık 2 yıldır bu kılo vermeye çalışıyorum yapmadığım şey kalmadı. en son diyetmax denemeye karar verdim. siparişim 16 ocakta elime geçti ve ben dün yani 17 ocakta başladım 2 gün önce tartıldığımda 75 kiloydum inanılmaz ama az önce tartıldığımda 74 kilo geldim mucize bu 1 ay boyunca bunları sizinle paylaşıcam şimdiden herkeze başarılar izmir karşıyakadan sevgiler

  7. Sibel Kocadağ18 Ocak 2008

    Herkese öncelikle merhaba, Diyetmaxa başlayalı 23. günüm ve 4 kilo verebildim,30 günün sonunda umarım 6 kiloya ulaşabilirim.8-12 kilo verenler bunu nasıl başarabildiler merak ediyorum.

  8. Sultan18 Ocak 2008

    merhabalar,benim 10.günüm ve 3 kilo verebildim bazen acıkmıyo diilim ama ara öğünler önümü kesiyo:)ben de menüyü harfiyen uyguladım diyemem yine de verdiğim kiloyu yorumları okuyunca normal buldum daha önce az diyodum çünkü.hedefim 10 kg bakalım görücez sonuç neler olcak ben de yazmaya devam edicem.

  9. Hülya18 Ocak 2008

    benim bugün 1. günüm ve 300gr gıttı.akşam yatmadan taktım bandı sabah uyandıgımda 200gr gıtmişti.menülerde degişiklikler yapıyorum. öğle yemegini menuler arasında uygun olanı seçiyorum.bu dogru mu acaba tecrubelı arkadaşlardan cevap beklıyorum.bide 12 kılo veren arkadaslar spor yapıyor musunuz.. teşekkurler.. hepinize kolay gelsın..

  10. Alev / Gamze Hn.a Cvp17 Ocak 2008

    merhaba gamze hnm.ben bu şekilde ara sıra yasakları delmiş olmama rağmen ve 6 günde regl dönemimin araya girmiş olmasına rağmen 6 kilo verdim.bugün 27. günüm.sabahları aç karnına 2 bardak su ve gün içindede mutlaka ama mutlaka 2,5 - 3 litre su içmeniz kilo vermenize faydalı olacaktır.


  11. Yorum Formu

        (*) İşaretli alanları eksiksiz doldurunuz.



sipariş ver
^ Yukarı Çık