Sizden Gelenler

müşterilerimizin yorumları

Müşteri yorumlarımızı okuyabilir, dilerseniz kendiniz de fikirlerinizi iletebilirsiniz...

  1. Seza Ayla Hanıma19 Ocak 2008

    ayla hanım size fikir werebildiğime çok sewindim.kesinlikle haklısınız birbirimize destek olmamız çok önemli umarım önerim işede yarar hayatı kilo werme uğraşlarıyla geçmiş biri olarak bildiğim kadarını söyledim.kolay gelsin

  2. Ayshe19 Ocak 2008

    ben de dün sipariş verdim 19 kilo fazlam var umarım diyetmax bana yardım edebilir

  3. Özlem19 Ocak 2008

    Merhaba, boyum 1.59, 88.4 kilo ile başladım.Bugün 4. günüm, sabah tartıldığımda 85.5 kiloydum. 3 günde yaklaşık 3 kilo verdim.. Diyete birebir uymaya çalışıyorum. Henüz spor yapmıyorum. Gelişmeleri yazarım yine.. :)

  4. Ipek-özlem Hanıma Soru19 Ocak 2008

    özlem hanım siz 3 günde 3 kilo vermişsiniz peki bantları hangi saatte yapıştırdınız,ve güünlük su tüketiminiz ne kadar oldu,lütfen cevap yazın ona göre almayı düşünüyorum bende.

  5. Dilek19 Ocak 2008

    1.Gün=63.3 kg 2.Gün=62.7 kg 3.Gün=61.7 kg 4.Gün=61.4 kg Devamını da yazacağım.

  6. Seda Yaşar18 Ocak 2008

    Zeynep Hanım,bir pisboğaz olduğunuzu yazmışsınız. Ben de bir pisboğazdım. Amaçsızca yiyordum ama bir haftadır bu bantları kullanmaya başladım.Gerçekten iştahınız kesiliyor ve açlık aklınıza gelmiyor. Ben 3 kilo verdim 6 günde.Başta şüpheyle yaklaşmıştım ve aylarca karar veremedim. İnanın işe yarıyor yeter ki menüleri uygulayın. Onlarda bir doyurucu ki görünce inanamadım. Benim kaçamaklarım da oldu. Menüyü harfiyen uygulasaydım bir kilo daha giderdi. Yani et seviyorsanız bu menüler mükemmel. Eşim hayretler içinde. Bukadar yiyorsun yani bu küçücük bant mı iştahını kesiyor diye.Bence deneyin. Ne kaybedersiniz.En fazla paranızı.

  7. Ayla- Seza Hanıma:18 Ocak 2008

    Uyarınıza çok teşekkür ederim. Burada kullanıcıların birbirine destek olması moral veriyor. Ben gerçekten ağır sporlar yapıyorum. Sizin söylediğiniz şekilde hiç düşünmemiştim. Bu aralar hafifletmek mantıklı geldi bana da. Uygulayacağım ve diyetmaxı bırakmayacağım. Seza hanım size ve diğer arkadaşlara kolay gelsin diyorum.

  8. çimen18 Ocak 2008

    merhaba arkadaşlar ben 2. pakete bugün başladım 1. paketi haziran gi bi kullanmıştım doğumdan sonra aldığım kiloların biçogunu verdim 84 ile basladım 76 ya düştüm 6 aydan sonra 2 kilo gibi geri almışım bakalım 77.800 ile başladık banda hedefime ulaşa bilecekmiyim hedef 65 inşallah herkese kilo veriminde kolay gelsin tabi 1. bantta sporda yaptım şimdi işteyim yapamıyom bakalım umarım aynı sonucu yine alırım.

  9. Seza;ayla Hanıma Cewap18 Ocak 2008

    ayla hanım sizi çok iyi anlıyorum.aynı dertten bende çok korkuyodum ve merve hanımdan bilgi aldım.ben 64 kilo iken yağ ölçüm vücudumda olması gerekenden azdı ve bu diyete 60 kilo ile başladım üç gün sonunda tarıldığımda iki kilo gitmişti ve şu anda 58 kiloyum bence siz diyetmaxten vazgeçmeyin ama en az altı hafta kullanın kas yapıcı ağır sporlara bu süreçte ara wermenizi tavsiye ediyorum daha hafif çalışmalar yapın çünkü madem vücudunuzda kas fazla altı haftaya onlar kendini ancak eritiyo diyebiliyorum.umarım yardımcı olabilmişidir.herkese kolay gelsin diyetmax se inanın ben inandım we başarmaya başladım bile.

  10. şengül18 Ocak 2008

    selam arkadaşlar 1 65 boy 75 kilo da 27 yaşında hatunum :) yaklaşık 2 yıldır bu kılo vermeye çalışıyorum yapmadığım şey kalmadı. en son diyetmax denemeye karar verdim. siparişim 16 ocakta elime geçti ve ben dün yani 17 ocakta başladım 2 gün önce tartıldığımda 75 kiloydum inanılmaz ama az önce tartıldığımda 74 kilo geldim mucize bu 1 ay boyunca bunları sizinle paylaşıcam şimdiden herkeze başarılar izmir karşıyakadan sevgiler


  11. Yorum Formu

        (*) İşaretli alanları eksiksiz doldurunuz.



sipariş ver
^ Yukarı Çık